Belastingaangifte

Als ondernemer ben je verplicht belasting te betalen. Voor je belasting kunt betalen, moet je de belastingaangifte indienen. Dit is een ingewikkelde en tijdrovende klus. Administratiekantoor Altenaad neemt deze klus graag voor je uit handen, voor alle soorten belasting.

Administratiekantoor Altenaad: voor alle belastingaangiften

Administratiekantoor Altenaad kan alle belastingaangiften voor je indienen. Ook als je meerdere soorten aangiften aan ons administratiekantoor uit handen wil geven, is dit mogelijk.

Omzetbelasting

Moet je eens per kwartaal de aangifte omzetbelasting indienen en wil je deze taak graag uitbesteden aan een expert? Dan ben je bij administratiekantoor Altenaad aan het juiste adres. Ook als je de omzetbelasting minder vaak of juist vaker in moet dienen, staan wij voor je klaar.

Inkomstenbelasting

Wij kunnen niet alleen je omzetbelasting indienen, maar kunnen je ook helpen jouw aangifte inkomstenbelasting in te vullen. Laat je jouw inkomstenbelasting indienen door onze experts, dan weet je zeker dat je niet te veel belasting betaalt.

Vennootschapsbelasting

Ben je eigenaar van een bv, dan betaal je vennootschapsbelasting. Administratiekantoor Altenaad kan deze belastingaangifte voor je indienen, zodat je precies voldoende belasting betaalt als vennoot. Je betaalt niet te veel, maar ook niet te weinig.

Loonbelasting

Tot slot kunnen wij jouw aangifte loonbelasting indienen, als je werknemers in dienst hebt en belasting moet betalen over hun loon. Omdat het indienen van deze belastingaangifte een tijdrovende klus is, bespaar je veel tijd als je de professionals van Altenaad in de arm neemt.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze werkwijze bij het indienen van jouw belastingaangifte of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vraag of vragen graag. Ook als je een afspraak wil maken om over jouw belastingaangifte te praten, kun je contact met ons opnemen.