Boekhouder

Altenaad is jouw professionele, betrouwbare en ervaren boekhouder uit Dussen en omgeving. Wij kunnen jouw complete bedrijfsadministratie uit handen nemen, maar het is ook mogelijk om een deel van jouw administratie aan onze professionals uit te besteden. Wij bieden geen standaard dienstverlening aan, maar bieden diensten op maat. Je kiest helemaal zelf van welke diensten jij gebruik wil maken.

Belastingaangiften indienen

Heb je geen tijd, geen zin of niet voldoende kennis om jouw belastingaangiften zelf in te dienen? Dan staat deze boekhouder voor je klaar. Wij kunnen jouw aangifte omzetbelasting ieder kwartaal indienen, maar we kunnen ook jouw aangifte inkomstenbelasting en jouw aangifte vennootschapsbelasting verzorgen. En moet je loonbelasting betalen? Dan kunnen wij je ook helpen het juiste belastingbedrag te berekenen.

Financiële documenten opstellen

Boekhouder Altenaad kan je ook helpen bepaalde financiële documenten op te stellen. Denk hierbij onder andere aan het jaarverslag: een document dat jou duidelijk inzicht geeft in de huidige positie van jouw bedrijf. En heb je zelf al een jaarrekening opgesteld, maar weet je niet of dit document helemaal klopt? Dan kijken wij de jaarrekening graag voor je na.

Fiscale vraagstukken beantwoorden

Tot slot kan deze boekhouder je helpen door fiscale vraagstukken te beantwoorden, over alle mogelijke onderwerpen. Je kunt een vraag stellen over de inkomstenbelasting, maar ook over de omzetbelasting, bepaalde regelingen van de Belastingdienst en ga zo maar door. Wij kunnen iedere vraag duidelijk beantwoorden, uiteraard met juiste informatie.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag een duidelijker beeld van deze boekhouder door al jouw vragen te beantwoorden. Ook als je een afspraak wil maken om vrijblijvend kennis te maken, kun je contact met ons opnemen.