Ons Team

Johan

HENRY JANSEN

Eigenaar en medeoprichter van Altenaad

Ik ben werkzaam als directeur en verantwoordelijk voor al het reilen..

en zeilen binnen kantoor en tevens aanspreekpunt voor onze relaties. Ik ben HBO geschoold. Vanaf 1988 ben ik werkzaam in ons mooie vak. Mijn werkzaamheden zijn begonnen met  het verwerken van boekhoudingen tot mijn huidige werkzaamheden, die meer controlerend en sturend zijn. Door het continu bijblijven en het niet uit de weg gaan van uitdagingen heb ik inmiddels een schat aan ervaring, die ik dagelijks toepas. Luisteren, anticiperen en doen wat bij de klant past is mijn werkwijze. Ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 205 te kiezen, of mobiel 06-22999702

Johan

JOHAN DE JONGH

Administrateur

Ik ben in dienst getreden bij Altenaad in 1999, in de functie van administrateur.

Altenaad bestond toen 3 jaar. Ik ben de langstzittende werknemer. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van salarisadministraties, met alles wat hierbij komt kijken. Door verstrekkende regelgeving behoort hier ook een uitgebreide adviesfunctie bij. Naast deze werkzaamheden verzorg ik ook het jaarwerk voor onze klanten.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 203 te kiezen

Marja

MARJA MULDER

Senoir partner

Ik ben in dienst getreden bij Altenaad in het jaar 2001 en dus al weer 18 jaar..

in dienst. Ik ben in dienst getreden in de functie van assistent accountant. Mijn werkzaamheden omvatten naast het verzorgen van jaarrekeningen tevens uit de gehele afhandeling van dossiers van alle klanten. Daarnaast monitor ik de voortgang van alle werkzaamheden en steek ik veel tijd in de  digitalisering van uitgaande stukken.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 201 te kiezen

Truida

TRUIDA NIEUWENHUIZEN

Senoir partner

Ik ben in 2004 bij Altenaad in dienst getreden als AA accountant.

Later moesten de letters AA achter mijn naam weg vanwege gewijzigde wetgeving, maar dat doet niets af aan hoe ik me voel en hoe ik werk. Ik ben bij Altenaad naast regulier jaarwerk ook betrokken bij de meer complexere boekhoudingen en software toepassingen. Ik werk parttime wat zeker met opgroeiende kinderen niet altijd makkelijk is. Mijn insteek is dat de klant koning is en daar plan ik dan de rest omheen. Misschien niet altijd goed maar heeft geeft me wel veel voldoening.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 201 te kiezen

REMCO SCHUURMANS

Administrateur

Ik ben bij Altenaad in dienst getreden in 2016 als administrateur.

Na mijn opleiding HBO Accountancy ben ik het werkveld ingegaan en na een baan bij het UWV in dienst getreden bij Altenaad. Ik verzorg naast Jaarwerk ook samen met Johan de salarisadministraties. Ik geef samen met Henry vorm aan de ICT ontwikkeling binnen Altenaad. Hierin proberen we zeer vooruitstrevend te zijn. Inmiddels heb ik de opleiding fiscaal adviseur afgerond, zodat ik me ook hierin verder kan ontplooien.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 208 te kiezen

MELANIE VAN DIEËN

Assistent-accountant

Ik ben bij Altenaad in dienst getreden in 2018 als assistent-accountant.

Ik heb in 2016 mijn studie MBO bedrijfsadministrateur afgerond en heb na 1 jaar HBO accountancy het leerveld verruild voor het werkveld. Inmiddels ben ik weer volop aan het studeren voor de opleiding PDL (praktijkdiploma loonadministratie). Van 2020 ga ik geleidelijk Remco ontlasten en samen met Johan de salarisadministratie bemannen.  Ik sta diverse klanten bij in hun dagelijkse administratie en verzorg het jaarwerk. Naast het werk voor klanten ben ik intern belast met de vormgeving en het verstrekken en op peil houden van de nieuwsvoorziening.  Al met al een veelzijdige job.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 204 te kiezen