Ons Team

Johan

HENRY JANSEN

Eigenaar en medeoprichter van Altenaad

Ik ben werkzaam als directeur en verantwoordelijk voor al het reilen..

en zeilen binnen kantoor en tevens aanspreekpunt voor onze relaties. Ik ben HBO geschoold. Vanaf 1988 ben ik werkzaam in ons mooie vak. Mijn werkzaamheden zijn begonnen met  het verwerken van boekhoudingen tot mijn huidige werkzaamheden, die meer controlerend en sturend zijn. Door het continu bijblijven en het niet uit de weg gaan van uitdagingen heb ik inmiddels een schat aan ervaring, die ik dagelijks toepas. Luisteren, anticiperen en doen wat bij de klant past is mijn werkwijze. Ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 205 te kiezen, of mobiel 06-22999702

Marja

MARJA MULDER

Senoir partner

Marja is in 2001 in dienst getreden bij Altenaad en geniet vanaf 1 september 2022 van een welverdiend pensioen.

We wensen Marja het allerbeste en danken haar voor alles wat ze voor Altenaad heeft betekend.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 201 te kiezen

Truida

TRUIDA NIEUWENHUIZEN

Accountant

Ik ben in 2004 bij Altenaad in dienst getreden als AA accountant.

Later moesten de letters AA achter mijn naam weg vanwege gewijzigde wetgeving, maar dat doet niets af aan hoe ik me voel en hoe ik werk. Ik ben bij Altenaad naast regulier jaarwerk ook betrokken bij de meer complexere boekhoudingen en software toepassingen. Ik werk parttime wat zeker met opgroeiende kinderen niet altijd makkelijk is. Mijn insteek is dat de klant koning is en daar plan ik dan de rest omheen. Misschien niet altijd goed maar heeft geeft me wel veel voldoening.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 201 te kiezen

REMCO SCHUURMANS

Administrateur

Ik ben bij Altenaad in dienst getreden in 2016 als administrateur.

Na mijn opleiding HBO Accountancy ben ik het werkveld ingegaan en na een baan bij het UWV in dienst getreden bij Altenaad. Ik verzorg naast Jaarwerk ook mede de salarisadministraties. Ik geef samen met Henry vorm aan de ICT ontwikkeling binnen Altenaad. Hierin proberen we zeer vooruitstrevend te zijn. Inmiddels heb ik de opleiding fiscaal adviseur afgerond, zodat ik me ook hierin verder kan ontplooien.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 208 te kiezen

MELANIE VAN DIEËN

Assistent-accountant

Ik ben bij Altenaad in dienst getreden in 2018 als assistent-accountant.

Ik heb in 2016 mijn studie MBO bedrijfsadministrateur afgerond en heb na 1 jaar HBO accountancy het leerveld verruild voor het werkveld. Inmiddels ben ik weer volop aan het studeren voor de opleiding PDL (praktijkdiploma loonadministratie). Van 2020 ga ik geleidelijk Remco ontlasten en samen met Johan de salarisadministratie bemannen.  Ik sta diverse klanten bij in hun dagelijkse administratie en verzorg het jaarwerk. Naast het werk voor klanten ben ik intern belast met de vormgeving en het verstrekken en op peil houden van de nieuwsvoorziening.  Al met al een veelzijdige job.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 204 te kiezen

CORINA VAN GESTEL

Assistent-accountant

Ik ben in dienst getreden bij Altenaad in juli 2021.

Ik ben in dienst getreden bij Altenaad in juli 2021, ter vervanging van pensionado Johan de Jongh.

Mijn werkzaamheden omvatten het voeren van de loonadministraties, HR werkzaamheden en alles m.b.t. het jaarwerk en belastingen. Ik ben HBO opgeleid en heb meer dan 20 jaar ervaring in dit vakgebied. Ik ben zeer servicegericht ingesteld en kan niet wachten contacten met onze relaties te leggen om ze zo goed mogelijk te begeleiden.

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 207 te kiezen

SYLVIA VAN DEURSEN

Assistent-accountant

Na een carrière switch ben ik op 1 januari 2021 bij Altenaad begonnen.

Na een carrière switch ben ik op 1 januari 2021 bij Altenaad begonnen. Best spannend om over te stappen van een schoonmaakbedrijf naar een administratiekantoor. Het is een beste keuze gebleken. Ik heb het goed naar mijn zin, ben druk aan het studeren en voel me geheel op mijn plek.

Ik verzorg het inboekwerk, jaarwerk en de diverse fiscale aangiftes. Verder verricht ik diverse secretariële werkzaamheden

U kunt mij bereiken op kantoor door mijn directe nummer 202 te kiezen