Salarisadministratie

Als je personeel aanneemt, ben je verplicht een salarisadministratie bij te houden. Veel ondernemers hebben hier echter helemaal geen tijd voor: zij hebben het te druk met het runnen van hun bedrijf. Heb jij ook geen tijd om je salarisadministratie bij te houden, maar wil je wel dat dit goed gebeurt? Dan kan administratiekantoor Altenaad je helpen. Wij kunnen jouw loonadministratie volledig uit handen nemen.

Salarisadministratie door een professional

Onze professionals hebben al jaren ervaring met het bijhouden van vele verschillende administraties, voor diverse bedrijven. Ook voor jouw bedrijf kunnen wij de administratie op ons nemen. Geef je jouw loonadministratie uit handen aan ons administratiekantoor, dan weet je zeker dat de administratie goed georganiseerd wordt. Dit betekent dat jouw personeel op tijd salaris krijgt, maar ook dat alle documentatie over hun salarissen goed wordt bijgehouden.

Het is ook mogelijk een deel van jouw loonadministratie uit handen te geven aan onze professionals. Wil je niet alles uitbesteden aan ons administratiekantoor, maar wil je zelf nog bij de administratie betrokken blijven? Dan is dit zeker mogelijk. Wij stemmen onze dienstverlening namelijk volledig af op jouw individuele eisen, wensen en verwachtingen.

Geld besparen op salarisadministratie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze dienstverlening. Daarom nemen wij jouw salarisadministratie voor een laag tarief volledig uit handen. Maak je gebruik van onze expertise, dan bespaar je geld op jouw loonadministratie en profiteer je van de beste dienstverlening.

Vragen? Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze dienstverlening? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij beantwoorden jouw vragen graag. Wil je vrijblijvend kennis maken met de medewerkers van ons administratiekantoor? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij ontmoeten je graag in kasteel Dussen, waar ons administratiekantoor gevestigd is.