Vennootschapsbelasting

Als je eigenaar bent van een besloten vennootschap (bv), ben je verplicht ieder jaar de aangifte vennootschapsbelasting (Vpb) in te dienen. De vennootschapsbelasting is een belasting die geheven wordt over de winst van jouw besloten vennootschap. Je kunt deze belastingaangifte zelf indienen, maar het is ook mogelijk om dit uit handen te geven. Wil je tijd besparen en bovendien zeker weten dat je de juiste aangifte indient? Dan geef je de aangifte vennootschapsbelasting uit handen aan administratiekantoor Altenaad.

De aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden

Geef je jouw belastingaangifte uit handen, dan weet je zeker dat je precies voldoende belasting betaalt. Ook bespaar je veel tijd. Het indienen van de aangifte vennootschapsbelasting is namelijk een ingewikkelde en tijdrovende klus. De tijd die je overhoudt door jouw aangifte uit handen te geven aan onze professionals, kun je in jouw bedrijf steken.

Andere diensten van Altenaad

Wij kunnen niet alleen jouw aangifte vennootschapsbelasting indienen, maar kunnen je ook op andere vlakken ondersteunen. Zo kunnen we ook jouw omzetbelasting indienen, net zoals de inkomstenbelasting. En heb je werknemers in dienst? Dan kunnen wij jouw loonadministratie verzorgen en bovendien jouw aangifte loonbelasting indienen bij de Belastingdienst.

Vragen? Wij helpen je graag

Heb je vragen over het uit handen geven van jouw aangifte vennootschapsbelasting of wil je meer weten over een andere dienst van ons administratiekantoor? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen je graag. Ook als je een afspraak wil maken met administratiekantoor Altenaad, kun je contact met ons opnemen. Wij ontmoeten je graag in ons kantoor in het sfeervolle kasteel Dussen, om geheel vrijblijvend kennis te maken en je meer te vertellen over onze dienstverlening.