Wat doen we?

Ons administratiekantoor verzorgt zowel de loon- en financiële administratie (incl. alle belastingaangiften), als begrotingen en jaar-rekeningen. Daarnaast is van belang de controlerende, sturende en adviserende taak. Bij dat laatste moet ook gedacht worden aan adviezen op juridisch en belastingtechnisch gebied. Altenaad BV begeleidt eveneens startende ondernemers en geeft adviezen voort-vloeiende uit analyse van cijfers.

Wij maken bij voorkeur gebruik van moderne technieken, zoals de elektronische snelweg. Wij halen daar heel veel gegevens vandaan, met name uitspraken op juridisch of fiscaal gebied kunnen snel gevonden worden. Ook de aanlevering van gegevens komt sneller bij de instanties terecht. De externe communicatie verloopt in toenemende mate via E-mail (ook met de cliënten) en dat betekent tijdsbesparing.

De mens achter de cijfers en de persoonlijke aandacht, blijven echter voorop staan.

Als klein kantoor hebben wij geen specialisten in huis. U betaalt hiervoor dan ook niet. Indien uw wensen stuiten op beperkingen onzerzijds dan wel een specifieke benadering behoeven hebben wij voor u een kring van specialisten die op afroep ingehuurd kunnen worden. Hiertoe zijn wij o.a. lid van de Fiscount Adviesgroep waar wij op allerlei gebied gebruik kunnen maken van specialisten die nauw verbonden zijn met de dagelijkse praktijk van u als ondernemer. Steeds zullen wij hierbij kijken wie bij u past en bij wie wij uw probleem het beste kunnen onderbrengen, uiteraard in overleg met u.

Wij ondersteunen de meest voorkomende automatiseringssystemen op ons vakgebied. Als voorloper propageren wij de software van Unit4 Accountancy. Te meer daar deze software naadloos aansluit op de door ons intern gebruikte systemen. Wij adviseren u graag op welke wijze uw kantoorautomatisering meer inhoud gegeven kan worden. Een kostenbesparing ligt hierdoor wellicht in het verschiet.

Graag nodigen wij u uit met ons contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. U kunt dan zelf ervaren op welke persoonlijke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Ons kantoor is gevestigd in kasteel Dussen